Keress:
Jelentkezz be
Nv:

Jelsz:
Jegyezd meg:+ regisztrci

Friss hirek
 • Balassagyarmati Hegymsz Klub - tallkoz s verseny
 • Forr nyr az Alpokban
 • Aggtelek kupa
 • Darvas Kupa - Ifjsgi Mszverseny
 • Mackvr Kupa
 • Padnyi Kupa
 • Dolomitok 2014 - Beszmol
 • II.Redrock Boulder Maraton - ReelRock Edition
 • V. Nagy Mszverseny – ALL IN - BME MFal
 • Klbi Kupa
 • Apr hirdetsek
 • Menjnk egytt
 • Nincs aktulis utitrs keres hirdets
 • >> Frum >> Felszerel������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������s, teszt >> bivak  Belltsok:
  Hozzszls per lap:
  Hozzszls:

  Hozzsszlni csak akkor tudsz ha mr bejelentkeztl.


  szlj Emberhangon 9
  2005-04-08 22:02

  Ja, komolyra fordtva: nekem van egy olyan 'bivakzskom', ami kt rvid (s knny) rd + fesztzsinegek segdletvel kutyal-storr alakthat, ha egyedl alszom benne (nem rek a falhoz) megszom szrazon, jelents mennyisg kicsapds csak egyszer, Svjcban (2000 fltt) volt, s akkor is csak azrt lett vizes harmadik este a hlzsk, mert ketten prseltk magunkat az elvileg kett-gyakorlatban egyszemlyesbe. Azt megelz kt jjel nem volt gond egyedl. Az anyaga teljesen kznsges, szimpla.


  szlj Emberhangon 8
  Elzmny: (7) 2005-04-05 10:11

  Vicceltem, Marci... legkzelebb eeeeeeeeeeeeeeekkora vigyorgt teszek mg!


  Marci 7
  Elzmny: (6) 2005-04-01 22:09

  Bocs kedves gi, de nekem nem egszen ez jtt le ebbl...
  Marci


  szlj Emberhangon 6
  Elzmny: (5) 2005-04-01 20:31

  Lm-lm! ...kiderl, hogy a njlon is megteszi...Helyes! A vezrkar megfogalmazhatna egy ajnlst a tapasztalati ton meghatrozott idelis jszakai lgzsszmrl... aztn mr csak egy kis gyakorls s nkontroll krdse az egsz! :)


  rzs 5
  Elzmny: (4) 2005-04-01 12:18

  Radsul n azt is megfigyeltem, hogy egyesek jszaka tbb levegt vesznek s szuszmkolnak ki a kelletnl, ezrt nagyobb flttk a prafolt a stor bels faln.  gati 4
  Elzmny: (1) 2005-04-01 10:43

  Nincsenek csodk, ha kint ~100% a relatv nedvessgtartalom, akkor nem sok minden fogja a bivakzskon belli nedvessget tknyszerteni az anyagon (Rmlik itt valami ozmzisnyomsos tma). 1-2 dl vizet meg kiadsz magadbl este, s az ssze is gylik -> vizes lesz bellrl rendesen. Szerintem.
  g


  K_G 3
  Elzmny: (2) 2005-03-31 10:00

  "A "Szabadtri Kutat" s a "Hegyi Csavaranya" elg j cuccokat gyrt."

  Zsolt, ezeknek a gyngyszemeknek lassan nythatnl egy kln topikot.:-)


  rzs 2
  Elzmny: (1) 2005-03-30 17:43

  Hali,

  Krds hogy hny szzalkos pratartalom volt ott, ahol voltl. A llegz -szerintem- meg nem azt jelenti hogy kimegy rajt' a leveg, hanem a testpra ramlik ki - valamennyire.

  A profi bivakzskok mindenesetre jobban mkdnek, krds hogy megri-e neked a 2-300 dezs. A "Szabadtri Kutat" s a "Hegyi Csavaranya" elg j cuccokat gyrt.  Al Mandin 1
  2005-03-30 16:28

  Szervusztok!
  A htvgn volt alkalmam kiprblni j bivakzskom. Hogy a teszt tkletes legyen, az idjrs mg est is produklt nekem, pusztn szvessgbl. A bivakzskom magyar gyrtmny, fell un. llegz anyagbl, alul ersebb anyagbl kszlt, a varrsok szpen leheggesztve. Tulajdonkppen panaszra tl sok okom nem lehet, mivel bell a hlzskom szraz maradt, de azrt kivncsi lennk, normlis dolog hogy a bivakzsk bell(s rtelemszeren kvl is:-)) csurom vizes volt? Persze a hlzsk kls rsze sem maradt szraz. Lehetsges hogy ennyi nedvessg csak a prbl szrmazzon? Egybknt mg egy tapasztalat, barlangsz lvn viszonylag jl trm a szk, levegtlen helyeket, de ebben az esetben a llegz anyag ellenre sem tudtam gy aludni hogy teljesen behztam a bivakzsk cipzrjt. Vrom vlemnyetek, esetleg sajt tapasztalataitokat.
  dv
  Al Mandin

  h i r d e t s  ©2003 Mittermjer Ferenc s Takcs Katalin. Minden jog fentartava.
  ImpresszumMdiaajnlat