Keress:
Jelentkezz be
Nv:

Jelsz:
Jegyezd meg:+ regisztrci

Friss hirek
 • Balassagyarmati Hegymsz Klub - tallkoz s verseny
 • Forr nyr az Alpokban
 • Aggtelek kupa
 • Darvas Kupa - Ifjsgi Mszverseny
 • Mackvr Kupa
 • Padnyi Kupa
 • Dolomitok 2014 - Beszmol
 • II.Redrock Boulder Maraton - ReelRock Edition
 • V. Nagy Mszverseny – ALL IN - BME MFal
 • Klbi Kupa
 • Apr hirdetsek
 • Nincs aktulis aprhirdets
 • Menjnk egytt
 • Nincs aktulis utitrs keres hirdets
 • >> Frum >> M������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������sz������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������helyek >> Pilis  Belltsok:
  Hozzszls per lap:
  Hozzszls:

  Hozzsszlni csak akkor tudsz ha mr bejelentkeztl.


  trlt nick1 6
  2007-08-30 21:43

  Go Pilis!


  Jula 5
  Elzmny: (4) 2004-09-14 10:22

  H!!! Ez most teljesen meglepett, olyan ksrtetiesen hatott ez a rgi kp, meg az j felette. Kszi, hogy megmutattad!!!! Meg kszi a felsorolst is, majd szpen lassan vgigltogatjuk ket! Mlt hten jttnk r, hogy a Budai-hg. irtzatosan szp hely!


  gati 4
  Elzmny: (3) 2004-09-13 10:08

  Az Oroszln sziklkat nagyjbl j helyen keresttek . Azon az ton kell menni ahol az "Oroszln szikla" van (http://www.port.hu/artport/wwf2/74a.html), onnan fel kell menni a jobb oldali hegyoldalba, s ott tallod azokat a kveket, amelyeken kunsztolni lehet. Elg picinek tnhetnek, de nmi fantzival nagyon-nagyon szp mozdulatokat lehet sszerakni. Kecske hegy fell szerintem problmsabb legyalogolni. Innen nem messze van Kkapu, ott kb. VII+ -tl indul a vilg. Rg voltam mr a budarsi Khegyen, lltlag ott sem lehet mszni csak piknikezni s kpolnt pteni, de azok a kvek is nagyon alkalmasak egy kis mszsra. Tndrszikln, ill. a felette lv tmbn is szoks boulderezni. Mra ennyi.
  gg  Jula 3
  Elzmny: (2) 2004-09-13 08:44

  Szia!
  Kszi a vlaszt! Igazsg szerint gy volt, hogy mlthten megynk a Pilisbe trzni, de aztn nem lett belle semmi, mert kevesen voltunk hozz. Vagyis nem, de lnyegtelen, technikai okok:)
  Aztn 3 napon t kijrtunk a Budai-hg-be kirndulgatni, megltogattuk Franciabnyt meg voltunk a Kecske sziklnl is, meg az Oroszln sziklnl is, br arrl csak gondoltuk, hogy az. Az amgy tnyleg "egybe van" a Kecske sziklval, vagy csak mi voltunk vakok s nem lttuk az t msik oldaln, mert a trkp ott jelezte. Igaz, lttunk egy l oroszln alak sziklatmbt az egyik pihenpad mellett, de gondolom nem az volt.... vagy igen?:)
  De ha van ms hely, azt mg elrulhatnd!!! Kszi szpen!


  gati 2
  Elzmny: (1) 2004-09-08 12:49

  Ez elg magas labda volt senki nem csapja le?
  A legjobb boulder hely a jv htvgi boulder verseny!
  (br nem az adott terleten fekszik)
  Tipikus boulder hely Ezsthegy, de ott most mg elg meleg van. Tipikusan tli napsttte idszakra val. De akkor fantasztikusan j. Rgebben Oszolyon is j boulderek voltak, persze fknt a bemelegtshez. A Dobogk krnyki konglomertumokon (persze ez nem tl idelis kzet) is jkat mszam mr ktl nlkl alacsonyabban, s a Vasas szakadkban is (Lajos-forrs alatt) lehet jt traverzlni . Ezt inkbb nyron, mert elg hvs. Vaskapun is ssze lehet rakni pr kunsztot. A Budai hg. nem rdekel?
  gg  Jula 1
  2004-09-07 14:08

  Hello!
  Nem tudntok mondani a Pilisben vagy a VIsegrdi hegysgben olyan helyet, ahol boulderezni lehet?
  nagyon nagyon megksznnm!!!
  h i r d e t s  ©2003 Mittermjer Ferenc s Takcs Katalin. Minden jog fentartava.
  ImpresszumMdiaajnlat