Adatvédelem, felelősség és szerzői jogok

1. Adatvédelem

A szikla.hu oldalakon megjelenő írások olvasása bárkinek módjában áll, azonban más szolgáltatások (pl: fórum, apróhirdetés) csak regisztráció után vehetők igénybe. A regisztráció ingyenes, a regisztrált automatikusan bekerül a ki-kicsoda adatállományába. Így a saját oldalon megadott adatok nyilvánosak. A bejelentkezési adatok nem érhetők el mások számára, tárolásuknál a lehető legnagyobb - általunk nyújtható - biztonságot próbáljuk alkalmazni, hogy illetéktelen kézbe ne kerülhessen. A rendszer által nyújtott szolgáltatások ingyenesek.

2. Felelősség

A számunkra nyújtott információk (cikkek, nyilatkozatok, hozzászólások, képek) nem bizalmas jellegűek - nyilvánosak - minden korlátozás nélkül használhatjuk őket. A szikla.hu automatikus rendszer, a látott oldalakat számítógépes program generálja, a benne elhelyezett anyagokat szerzőink és partnereink biztosítják. Nem vállalunk felelősséget az elhelyezett információkért és azok helyességéért, mivel az adatokat nem tudjuk ellenőrizni. A beérkezett anyagok szerzői jogát sem áll módunkban ellenőrizni. A szikla.hu tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra. Ezen oldalak adatközléséért illetve a személyiségi jogok betartásáért nem vállalunk felelősséget - nem állhat módunkban ellenőrizni és megváltoztatni ezeket. Valamint nem vállalunk felelősséget sem közvetlen, sem közvetett kárért, elmaradt nyereségért, jövedelemért, melyek a weboldalainkon elhelyezett infromációkból erednek, vagy ezzel kapcsolatosak. Nem vállalunk felelősséget a szolgáltatás részleges, vagy teljes szüneteltetéséből eredő közvetlen, vagy közvetett kárért. Amennyiben bármilyen kifogásod van a weboldalainkon megjelenő információkkal kapcsolatban, kérünk, hogy email-en jelezd levél küldése nekünk!

3. Szerzői jogok

A szikla.hu weboldalain található információk, adatok, cikkek, képek felhasználása, vagy tükrözése csak a szerző és az üzemeltető írásos engedélye esetén engedélyezett! A részleges felhasználás (idézet), csak a forrás megjelölésével megengedett! Szigorúan tilos rendszereink, logonk és szolgáltatásaink kereskedelmi célú oldalakon történő felhasználása, ha az oldal megtekintéséhez díjfizetés szükséges - kivéve, ha az üzemletető erre írásbeli engedély ad.Vissza